Our Heroes lykketrolde

Hverdagsheltene som går iblandt os hver dag!

Nørgaard Bolignyt & Vintage fylder webshoppen og butikslageret med hverdagshelte.
Hos Nørgaard Bolignyt & Vintage er det især den velkendte Gjøl-trold, som er en gammel kending i helt nye klæder, der et godt valg, når der skal købes en gave, der giver mening. Dine, mine & vores helte hyldes i en ny kollektion fra designfirmaet bySommer. I samme prisklasse som en buket blomster, kan der nu gives en lykkebringende gave, der aldrig visner.
Efter successen med de velgørende Kunst Lykketrolde, som i skrivende stund har indbragt mere end 1,7 millioner kr. til Kræftens Bekæmpelse, er Lykketroldene nu på en ny mission; at sige tak til alle dem, som hver dag gør lidt ekstra. Med hjælp fra Dam Things og designer Jimi Holstebro findes allerede nu 12 nye Lykketrolde i serien Our Heroes.
”Hvert år har vi rigtig mange kunder som efterspørger en mere specifik gave til eks. en nyuddannet sygeplejerske eller mekaniker. Der er mange produkter at vælge mellem når studenterne springer ud, men vi har manglet anledningsgaver i stil med de nye Lykketrolde. De kan jo også bruges lidt mere bredt.
Med de nye Lykketrolde kan du sige tak til den, som sætter kulør på din hverdag med en malertrold, til den altid passer på dig med en sygeplejerske trold, til den der får din hverdag til at køre som smurt med en mekaniker trold, tømrer trold eller til den der altid hepper på din lykke med en rooligan trold. Sig held og lykke på den videre færd til den der bliver uddannet som landmand eller bager. Eller sig tak til medspillere eller trænere på dit håndbold hold, eller til golf entusiasten, som du har kær.
Serien Our Heroes er lanceret med 12 forskellige Lykketrolde i størrelsen 9 cm. Flere Lykketrolde vil løbende blive tilføjet til kollektionen.


OUR HEROES

Lad os hylde hverdagens helte.

Det er tid til at hylde vores hverdagshelte.

Hverdagsheltene er alle de mennesker, der hver især gør en kæmpe indsats i vores dagligdag. Lad os hylde de hverdagshelte, som løser de daglige opgaver og problemer. De små og store ting som vi ofte tager for givet og glemmer at sige tak for.