Julepynt

 

 

Vores smukke julekollektion med retro og nostalgisk julepynt.

Vi er stolte over at kunne præsentere dette års julekollektion - et drømmende univers af julepynt med stjerner, glitter, pailletter, glimmer, sølv, guld og masser af nostalgi. Julemagien er kommet dette år og får julen til at føles som en ægte vinterdrøm.

Vores nye fortryllende julekollektion kan du finde her et væld af skønt julepynt på disse links |julekugler|adventslysestager og fade|skønne julemænd|smukke engle|velourblomster og roser|sjove rensdyr, rådyr, gyngeheste, pingviner|fyrfadsstagerLED lys med julegaver|og pynt til julebordet. 

Julen er en magisk tid, hvor drømmene slippes fri. Når frosten pryder landskabet med sine glimtende iskrystaller og den frosne nattehimmel åbner op for sine funklende stjerner, føles julen som i et sandt eventyr.  

Drømme skal udleves, ellers forbliver de drømme.

Uanset om man er barn eller voksen, vil dette års mange vintagejulefigurer med garanti få dig til at drømme om jul i gamle dage. Skab dit helt eget juleeventyr i dit univers med vores mange julefigurer. Du kan glæde dig til de fineste store LED julestjerner, nøddeknækkere, gyngeheste samt de fineste cirkusheste.

Det er let at finde julegaver under julekategorierne. Glæd din familie og venner med adventsgaver og kalendergaver. Julen handler om at skabe magiske øjeblikke og smukke minder. Med vores nye kollektion kan du skabe et univers, hvor drømme går i opfyldelse.

 

preload spinner

Gå på opdagelse i julekategorierne.

|Tilbage til toppen af shoppen|

Det er let at finde julegaver under julekategorierne. Glæd din familie og venner med adventsgaver og kalendergaver. Julen handler om at skabe magiske øjeblikke og smukke minder.  

Julehovedkategorien er delt op i underkategorier. Det er let at finde vores julepynt, fordi julekategorierne er delt op efter, hvis du lige søger en bestemt julepynt, men alligevel ikke helt ved hvad det skal være. Så kan du gå på opdagelse i kategori for advent dekorationer, dekorationsfugle til julepynt, engle til jule, fyrfadsstager til juledekoration, gyngeheste og julefigurer, julekugler, julepynt til ophæng, juletræer og grangrene, LED lys, julelandskab, nisser og julemænd og til sidst Julen med Harvestime – de smukke håndlavede nisser, snemænd og engle i ring til fyrfadslys.

Den nye julekollektion med julepynt skaber den følelse af fredfyldthed, som forekommer når sneen stille daler fra himlen og indhyller landskabet i en smuk dyne af sne. Kollektionen indeholder masser af juletræer der er virkelighedstro i forskellige former og materialer. Juletræerne er utroligt smukke og kommer i flere forskellige størrelser fra 10-150 cm. Juletræerne fås også med et smukt drys af sne, til dem der elsker lidt ekstra vinter magi.

Julekollektionen er fuld af naturlige og rustikke elementer såsom ægte grankogler. Du vil finde store og små grankogler, kranse med grankogler, hjertekranse med røde roser, cedergrangrene med kogler og meget mere.

Vores nye julekollektion præsenterer vi en ny serie i træ med samlesæt; juletræer til at hænge pynt på, december julekalender, spilledåser som karusseller med juletræer der skal pyntes. Det er i den hel gamle julestil med flotte farver.

I vores nye kollektion præsenterer vi et væld af funklende vintage julekugler i smukke farver og med fine vintage detaljer glas og retro julekugler fra Hoptimist.

En favorit denne jul er vores vintage glaskugler med facetteret reflektor, som får træet til at glimte ekstra meget, når de smukt reflekterer lysene på træet.

Julestjernen er en vigtig del af julepynten og derfor introducerer vi også elegante store stjerner med LED lys og timer til at hænge frit alle steder i vinduet og de mørke hjørner uden ledning der hænger i vejen. Vores store vintage papirstjerner kommer også i nye smukke designs og størrelser. De kommer i lækre nuancer og nogle med masser af glimmer.

Vi har plisserede papirornamenter til ophæng i de smukkeste nordisk inspirerede farver – chokolade, grøn og fransk grå.

De kommer i flere forskellige former, nogle med en smuk kant af glimmer, og alle med en smart magnetlukning, der gør dem nemme at folde samme og opbevare fladt.

Vi introducerer en hel samling af små glas engle og juleklokker, rystekugler m/huse, sjove koglenisser, skøjter, nøddeknækkere og juletræer i lyse vintage farver.

Denne jul introducerer vi også gåsen Gustav og grisen Grisepjok. Gustav gås er en yndig julegås lavet af bomuld; han kommer i flere elskelige designs, og grisen med et flot julebånd, og de er klar til masser af kram julemorgen.

Denne jul er fuld af rustikke elementer og hyggelig stemning, der vækker minder om hjertevarme juleøjeblikke. Øjeblikke foran den lune pejs, med de glimtende sneklædte træer ude foran vinduet.

 

Kære kunder, vi håber I vil nyde at gå på opdagelse i disse julekategorier og finde lige det, som passer sammen med jeres julepynt og udsmykning af hjemmet i julen.

I vores nye kollektion finder du alt, hvad du skal bruge til at skabe de fineste julegaver og pynte dit hjem op til en hyggelig julestemning. Vores nye kollektion sætter scenen for hyggelige julestunder.

De bedste hilsner fra os hos Nørgaard Bolignyt & Vintage