Julefigurer

Julefigurer med sjæl og charme.

Selvom julepynten har fået et par tilføjelser gennem tiden, er der ikke meget, der er forandret. Julen er for alvor eksploderet, og der er julepynt alle steder. Vi har selvfølgelig stadig den gamle pynt i form af julehjerter, julekugler og julelys på træet, men den store forskel er, at der er jul alle steder.

Derfor introducer vi vores julekollektion i år med mange forskellige figurer til at pynte op med den 1. december eller give i adventsgave, kalendergave, mandelgaver og pakkespil.

Køb også nye julefigurer til julepyntsamlingen midt på året og spar lidt penge til nogle ekstra julegaver.

I vores julekollektion har vi et stort udvalg, så du kan pynte op til jul med mange figurer; gyngeheste, rensdyr, Pinocchio, nisser og julemænd, engle og feer, søde sjove mus, ballerinaer, søde bamser, ænder og gæs, pingviner, egern, Etly Klarborg bette trold, fugle, tinsoldater, sprællemænd, isbjørne, julegris, katte, svaner, Bambi, koglenissebørn, nøddeknækkeren, pindsvin, Hoptimist rensdyr, snemænd og gardere i alle mulige afskygninger, der giver en hyggelig julestemning i stuen.

 

preload spinner

Julelandskaber og juledekoration med gyngeheste og julefigurer skaber julestemning.

I julekollektionen kan du finde forskellige julefigurer til gode priser. Du kan finde sjove rensdyr med pels og tøj på, der står på ski. Rensdyrene er altid et hit at stille frem i julen enten i et julelandskab, du designer med de skøjtende elge, juleslæder, pariserhjul eller også på et spejlfad med juletræer, gyngeheste, børn på kælk og fyrfadsstager eller vores stearin bloklys.

 

En juledekoration skal absolut ikke være med ler og gran, men du kan også sætte et fad med lidt af vores naturtro kunstig gran og kunstig mos sammen med et par juleænder, egern, engle og feer, tinsoldater, isbjørne og sætte soldater med fyrfadsstager eller vores flotte juleblok lys med glitter.

 

Nøddeknækkeren og musekongen er et eventyr til jul.

Nøddeknækkeren er en af verdens mest kendte balletter og appellerer både til børn og voksne. Den opføres ved juletid på teater- og operascener verden over.

Derfor er nøddeknækkeren og julemusene populære som julpynt og også repræsenteret i vores nye kollektion i mange former og smukke julefigurer, samt tinsoldater og ballerinaer og skaber en eventyrlig julestemning.

 

Nostalgi og retro - vintage.

Nostalgien findes i de smukke 3D rystekugler med feer, julemus, tinsoldaten Jens, huse og grønne træer hvor sneen drysser stille ned, så julefreden sænker sig over landet til melodien ”glade jul – dejlige Jul" fra spilledåsen pariserhjulet.

Julepynten er faktisk en meget statisk dekoration, der ikke har ændret sig det store i 200 år.

Kære kunde! Vi tror at du kan finde en julefigur eller gyngehest til inspiration til at gå på opdagelse i vores vidunderlige julekollektion, hvor du med stor glæde at kunne sidde bag skærmen i total fordybelse i vores varieret julefigurer og en kollektion, der er sat farver og materialer sammen, mikset og matchet og gjort hele kollektionen unik, så den røde tråd består i Nørgaard Bolignyt & Vintages skønne juleunivers af figurer til julepynten.

God fornøjelse!