Hoei rammer

Hos Nørgaard Bolignyt & Vintage rammer vi rigtigt.

Drejer din opgave sig om en klassisk indramning, så har vi løsningen til dig fra vores leverandør Knud Hoei Denmark wall dekoration, som sikrer kunderne livslange produkter i høj kvalitet.​​

​Plakater indrammet i glas med dekorative trærammer i et stilfuld design eller vores plakatlister med lædersnor i et mere rustikt look.

Ved at indrette din bolig med billeder og personlige fotografier vil indramning af dine billeder give et mere livagtigt ”look” og åbner mulighederne for at hænge/sætte billederne og plakater på borde og vægge i stuen, soveværelset, børneværelset, kontoret, indgangen, op af væggen i gangen og sågar badeværelset, der vil gøre hver rum peronlig, varmt og hyggeligt at være i.

preload spinner

Rammer i lys massiv egetræ, brun valnød og massiv bambus i naturfarve og sort til plakater - posters og kort i størrelse A3 - A4 - A5 og A6 til kort.

Du kan f.eks. indramme dine motiver i sort HOEI 111 træramme i 12x18 mm sort malet fyrretræsprofil monteret med klart glas og MDF bagside.​i størrelse 15x21 cm og som plakat 50x70.

Rammer i massiv egetræ, natur eg, brun valnød og massiv bambus og sorte rammer til plakater, fotografier, vores posters fra Mouse and Pen Illustration i størrelse A3 - A4 - A5 og A6 til kort og små billeder.

Trenden med plakatlisterne fra 70érne vendt tilbage i et nyt design. De flotte og smarte plakat lister er i sort farvet træ og massiv eg til A3 bredde 31 cm, 51 cm og 61 cm til plakaten der vender på den lange led. Plakatlisterne er lette og hurtige at hænge op. Det er nemt og let at montere 2 lister for oven og for neden, hvor der sidder 2 stærke magnetlåse, der let kan holdet plakaten oppe med en flot lædersnor lige til at hænge op på væggen. De er super smarte med det rå look til både værelset og kontoret eller i gangen.