HURRA - VI HAR 7 ÅRS FØDSELSDAG- DET SKAL FEJRES

HURRA - VI HAR 7 ÅRS FØDSELSDAG- DET SKAL FEJRES

Vi giver 25% rabat på hele webshoppen og gælder indtil den 31/5

HURRA - VI HAR 7 ÅRS FØDSELSDAG- DET SKAL FEJRES

HURRA - VI HAR 7 ÅRS FØDSELSDAG- DET SKAL FEJRES

Vi giver 25% rabat på hele webshoppen og gælder indtil den 31/5

Lamper

Lamper - vintage - retro - industriel.

Hos Nørgaard Bolignyt & Vintage repræsenter vi et sortimentet af lamper i den franske vintage landstil, industriel lampe og bordlamper i den nordiske retro stil, der passer ind i mange hjem til gode priser hele året rundt.

Hvilke typer lamper har vi så?

Vi sælger smukke lysekroner med prismer og rustikke lamper i rå fabriks industriel stil. Det feminine sammen med det grove giver dig mulighed for at skabe lige netop den stemning og det look, der passer til dit hjem. 

Vi har mange forskellige typer lamper i forskellige materialer - loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper i glas, metal og plastik i mikset farver er mulighederne uendelige. Farverne er i hvid, antik sort og antik zink med patina i fabriks stil til helt ovre i den mere romantiske stil.

Du kan også købe vore alsidige udvalg af LED lys i alle muglige former og design.

preload spinner

Retro 70ér lampe stil.

Vores flotte udvalg af elegante retro arkitektlamper, gulvlampe og bordlamper Leitmotiv er gode arbejdslamper og er samtidig moderne og stilren i boligindretningen. Lamperne er fine at stille i vinduet og på side sofabordet i stuen.

Arkitektlamper kan sættes fast på en hylde over køkkenbordet og vil give en ekstra god arbejdsbelysning, når aftensmaden skal forberedes. 

Hoptimist lamper - en retro stil.

Er du til retro har vi fine Hoptimist bordlamper med lysdæmper og inkl. spare led pære. Hoptimist lamper står fint på en hylde eller inde i en reol og udstråler en hyggebelysning som også er nødvendigt i de mørke kroge.

Prisme lysekroner.

Vores smukke lysekrone med prismer er håndlavet og i høj kvalitet og de leveres med godkendt ledning og fatning til pære. Spørg gerne på andre lysekroner, vi ikke lige har på lager.

Vi sætter en ære i at sikre, at vores lysekroner og lamper er håndlavede, så de netop får det helt specielle og unikke fransk inspirerede særpræg som er kendetegnene ved lamper fra netop vores leverandør Chic Antique. Alle varer er CE godkendt samt har godkendt Energy label.

Prismer lysekroner giver et ovenlys, der fordeler sig smukt hen over loftet med de skinnende prismer og samtidig lyser rummet flot op som på en solskinsdag.

Ledningsfrie lamper med timer.

Til vore kunder har vi også tænkt på at det ikke er muligt at have stikkontakter alle steder, hvor du vil have en lampe til at stå. Så er ledningsfrie lamper m/timer og batterier er en god løsning. Ledningsfrie lamper med timer kan stå i vinduerne og automatisk tænde og slukke når du ikke er hjemme eller på ferie. Det giver en forebyggelse mod tyveri og indbrud og så er det flot lys i vinduerne for naboen at have glæde af og se på. Her kan vores lanterner med pære også være et alternativ som lampe.

Gulvlampe og standerlampe.

Gulvlamper er uundværlig. Gulvlampen kan stille alle steder især ved lænestolen og sofaen så du har et godt lys at læse ved. I sortimentet har vi trebenet gulvlampe, der med de tre ben står sikkert og kan også lyse op i loftet som hyggebelysning. Den grønne retro standerlampe fylder ikke særlig meget og lyser også godt ved håndarbejde og læsning. Factory gulvlampen med sit rustikke udtryk kan også stå og lyse op i et mørkt tomt hjørne med sin rustikke udtryksstil.

LED lys i lyskæder og lamper i den mørke vintertid.

Vi har alle brug for lidt ekstra lys i den lange mørke vintertid, især i december juletid, hvor dagene er korte. Derfor repræsenterer Nørgaard Bolignyt & Vintage og LED lys med batterier og timer, så du ikke skal tænke på at tænde og slukke lysene. 

Vores LED lys kollektionen er foldeud julestjerner med indbygget led lys, timer og batterier, så de let kan hænges op i vinduet uden at være afhængig af ledning koblet til en stikkontakt.

Vi sælger Dew drops lyskæder til flasker og dekoration på spisebordet og et fad. Lyskæder kan også bruges hele året rundt og skabe en hyggelig stemning en lun sommer aften ved at ligge lyskæden hen a bordet eller hænge den i pavillonen.

Hæng LED lys op i vinduer og hjørner. Vi har lysende snemænd, spejlhuse og vaser. På julebordet kan du stille vores hurricane lys med mønster af rensdyr og juletræer, hvis du ikke er til levende lys. Julegavepakker med led lys hygger på en skænk eller i vinduer. Vores udvalg af LED interiør, skifter altid til en ny kollektionen i de 2 sæsoner efterår/vinter og forår/sommer fra La Vida, Star Trading og Chic Antique, så der kommer nye varer løbende igennem hele året.