Haveinteriør

Haveinteriør i fransk landstil

Elsker du også den franske landstil ligeså meget som vi gør? Så vil du blive helt vild med vores kæmpe store udvalg af haveinteriør. Hos Chic Antique har vi et bredt og varieret udvalg af haveinteriør samt masser af smukke skjulere og opsatser, fuglebade, skulpturer og fransk dekor. Alt hvad hjertet kan begære af fransk livsstil til haven. Vores haveinteriør udspringer af hele essensen bag Chic Antique og La Vida! 

Vores haveinteriør spænder over flotte dekor produkter, fuglebade, skulpturer, skjulere og opsatser samt havemøbler i metal og bambus. Vi arbejder med flere forskellige materialer såsom træ, bambus, zink, jern, metal, glas, fattigmandssølv og meget mere.

Terrassen er et vigtigt samlingpunkt i haven i sommermånederne og derfor er det ikke ligegyldigt, hvordan du indretter den. Få inspiration til din have, terrasse eller altan her.

Haveinteriør til blomster - lys og havefigurer gør den store forskel, der vil få haveindretningen i det rette hyggelige og romantiske element.


Fransk romantisk og rustikt haveinteriør

Vores flotte haveinteriør er en smuk blanding af fransk rustik og romantisk landstil. De mange flotte produkter giver dig mulighed for at indrette ud fra præcis den stil, der passer til dig. Udvalget af skjulere og opsatser i flere forskellige materialer og med flere forskellige mønstre giver mulighed for at indrette i flere forskellige stilarter og at ramme flere forskellige kundetyper. Vi er også kendte for vores meget fine udvalg af lanterner i flere forskellige stilarter. Fra de smukke hvide og romantiske lanterner til de mere mørke og rustikke fabriksagtige lanterner. Fra staldlanterner til hurricanes. Nogle er til levende lys og andre med pære. Det er helt op til dig, hvad der passer dig bedst. Men mulighederne er næsten uendelige, og vi er sikker på, at du kan finde lige præcis den lanterne og det haveinteriør i vores webshop, der passer ind i dit sortiment. Uanset hvad du leder efter af haveinteriør i fransk inspireret stil, så er du kommet til det rigtige sted.

Tag din indretningsstil med udenfor med lækkert haveinteriør
Du har sikkert gjort meget ud af at have en praktisk og stilfuld flot indretning indenfor, der afspejler din stil og personlighed. Hvorfor ikke bringe den stil med ud i haven og på terrassen? Der findes en masse lækre haveting, der er meget mere end blot praktiske. Du kan sagtens finde en masse haveinteriør, hvor der er gjort lidt ekstra ud af designet.


Med haveinteriøret kan du få en gennemgående indretning både ude og inde, så der er harmoni mellem din stil inde og ude. Når du på en varm sommerdag bevæger dig fra huset ud på terrassen, vil det haveinteriør du har valgt, give dig den samme, hjemlige følelse, som du har indendørs.

 

HVORFOR VÆLGE BAMBUSMØBLER!
Ud over den estetiske værdi og det smukke produkt, er vores bambusmøbler også 100% organiske, og alle møbler er håndlavet. Der indgår ingen skadelige kemikalier hverken i dyrkning eller forarbejdning af bambus. Det bambus, der bliver frasorteret i produktionen, brændes, og asken bruges som gødning på markerne. Alt bliver brugt, og så gror bambus hurtigere, end du kan nå at tænke “skovfældning”. Bambusproduktionen hverken ødelægger eller omdanner store arealer til gold jord. Derfor har jeg valgt bambusmøbler.