HURRA - VI HAR 7 ÅRS FØDSELSDAG- DET SKAL FEJRES

HURRA - VI HAR 7 ÅRS FØDSELSDAG- DET SKAL FEJRES

Vi giver 25% rabat på hele webshoppen og gælder indtil den 31/5

HURRA - VI HAR 7 ÅRS FØDSELSDAG- DET SKAL FEJRES

HURRA - VI HAR 7 ÅRS FØDSELSDAG- DET SKAL FEJRES

Vi giver 25% rabat på hele webshoppen og gælder indtil den 31/5

Haveinteriør

Tag din indretningsstil med udenfor - indret med franske og romantiske haveartikler.

Få inspiration her på webshoppen til at købe vores flotte haveartikler.

Er din have spændende at gå på havevandring i eller mangler den noget flot haveinteriør at kikke på?

Husk udendørs boligindretning omkring dit hus eller på altanen ved din lejlighed gør dit hjem 🏡 ekstra hyggeligt og giver en rar atmosfære at slappe af i.

Det er hurtigt og nemt at skabe din egen skønne se-høre-lugte-føle atmosfære ved blot at sætte vores interiør i haven rundt omkring i alle krogene, på terrassen eller altanen, i stenbedet og ved vandbassinnet.

Kik ind på websitet på Nørgaard Bolignyt & Vintage -  et godt bredt og specielt sortiment af haveinteriør til dig, som søger den den franske landstil med et romantisk touch.

 

 

 

preload spinner

Skab et unikt univers i haven i fransk og romantisk landstil med haveartikler og brugskunst.

Haveinteriør gør den store forskel, der vil få haveindretningen til at komme i det rette hyggelige og romantiske element blot ved at sætte noget interiør forskellige steder.

Du kan skabe nogle forskellige hyggelige flotte kroge og uderum, samt på altanen, hvor du kan sidde og nyde atmosfæren i solen på en sommerdag ved at indrette det med vores boliginteriør. 

Tag dine gæster med på en lille havevandring, og se på det haveinteriører du har sat rundt omkring. Det gør haven spændende, sjov og flot at se på med de små detaljer af haveinteriør, som du kan få inspiration til her på websitet.

På Nørgaard Bolignyt & Vintage kan du herunder haveinteriør finde havefigurer, sjove frøer, og havenisser. Vores haveinteriør kommer fra vores leverandører La Vida, Chic Antique og Mai Isenkram.

Fuglene og pindsvinene vil blive glade for hvis du køber et vores fuglebad og stiller på terrassen, i et blomsterbed eller et stenbed.

Du kan finde design af fuglebad, der er dekoreret med fugle, blomster til et fuglbad i keramik stil. Fuglebad der er formet som en figur og de rustikke jern fuglebade på fod.

Terrassen og altanen er et vigtigt samlingspunkt i haven i sommer månederne og derfor er det ikke ligegyldigt, hvordan du indretter den. Vi har flotte urtepotter til at plante blomsterne i og hvis du sætter mange forskellige urtepotter sammen på en af vores planteopsatser, skaber det en en flot harmoni med mange smukke farverige blomster 💐 og urtepotter at se på.

Vi har havefigurer, der kan bringe charme og liv i haven. Til jul har vi nisser og pingviner, der kan være en sjov tilføjelse at have stående i hele december måned.

Vi har fuglehuse i metal i den franske landstil og hvem vil ikke nyde at fodre fuglene om vinteren og se dem spise fuglefrø. De er sjove at se på.

Vore murstensforme i sort, hvid og naturfarve er smarte at plante krydderurter i. Sæt murstensformene i vindueskarme eller på en planteopsats på terrassen eller altanen så er krydderurterne lige til at plukke. Murstensforme er gode til opbevaring af kontorartikler og køkkenkrydderdåser.

Hvis du skal have lidt hyggelys uden for hovendøren kan vi anbefale vore store udvalg af lanterner i den fransk landstil eller hvide lanterner i mere romantisk stil. Du kan købe dem med pære og tímer, samt til bloklys og led lys.

Dekorer en bænk med lanterner og lidt havefigurer, samt en flettet kurv med lidt sommerblomster.

Strø de kunstige strandskaller på fliserne eller en træbakke sammen med lidt sand og sivplanter - så har du stemningen af at sidde på en strand.

God fornøjelse med den udendørs boligindretning - find haveinteriør her!