Påskepynt

Påskepynt til frokostbordet.

Efter jul kommer påske, siger man!

Når påsken står for døren, betyder det gode frokoster, solskin og traditioner med at finde Påskepynten frem og dekorere hjemmet med påskeharer og kyllinger, samt påskeæg.

Vi håber, du bliver inspireret til de små kreative boligindretnings projekter til at gøre hjemmet hyggeligt, hvor selv de mindste ting kan gøre en forskel til hygge og din boligstil, også i påsken.

 

 

 

 

 

preload spinner

Påskepynt med charme.

Vi har indkøbt en masse flot påskepynt til vores kunder, så du som kunde kan hygge dig med at pynte op på grene og i vinduet eller som dekoration på påskefrokostbordet.

Vi kan her vise et univers af lyse, skønne pastel farver og specielle sjove usædvanlige påske ting.

Hvad påskepynt kan du som kunde lide?

Vi kan her byde et univers af påskepynt i vintagestil i lyse, skønne pastel farver og specielle sjove usædvanlige påske ting. Her på webshoppen kan du købe får med blomster, høns og haner til haven, ællinger med andemor til haven, høns med tørklæder, ællinger med hatte, kunstige forårsblomster, gule bloklys, fyrfadsstager, dekorationsfade, kaniner med justerbare ører, kyllinger der jonglerer med æg, glas æg til ophæng der kan åbnes, påskeæg og søde harer i urtepotter.