HURRA - VI HAR 7 ÅRS FØDSELSDAG- DET SKAL FEJRES

HURRA - VI HAR 7 ÅRS FØDSELSDAG- DET SKAL FEJRES

Vi giver 25% rabat på hele webshoppen og gælder indtil den 31/5

HURRA - VI HAR 7 ÅRS FØDSELSDAG- DET SKAL FEJRES

HURRA - VI HAR 7 ÅRS FØDSELSDAG- DET SKAL FEJRES

Vi giver 25% rabat på hele webshoppen og gælder indtil den 31/5

Vaser

Hvor har du brug for vaser i boligindretningen?

Vaser er en del af boligindretningen som et vigtig interiør af forskellige årsager:

Vaser kan være en effektiv måde at forbedre den visuelle appel i dit hjem og gøre rummet mere funktionelt og dekorativt.

Køb vaser her hos Nørgaard Bolignyt & Vintage - vi har vaser, der kan hjælpe med at oprette en bestemt stil eller tema i et rum. 

For eksempel, en landlig stil som en traditionel keramisk vase kan bidrage til eller en Mila glasvase kander indrettes med, hvis du som kunde er mere i den retro stilen.

preload spinner

Vase til blomster eller til pynt på hylden eller bordet.

Vi har vaser der er lavet af forskellige materialer, glas, keramik, træ eller metal, og kan fås i en bred vifte af størrelser, farver og former.
Du kan bestille vaser til dine flotte kunstige blomster buketter.

Stil vasen i vinduet - køkkenet - stuen på skænken eller bordet - i gangen som en varm velkomst. Vasen pynter med eller uden blomster. 

Brug de glaseret vaser til opbevaring af grydeskeer, piskeris og andre køkkenredskaber. 

Brug de stor glas vaser på gulvet til dekoration af grene med julepynt eller påskepynt.

De fransk glasvaser passer altid sammen med en enkelt blomst evt. en kunstig flot blomst på dekorationsfad med fyrfadslys.

Vi har små søde keramik vaser til de små forårsblomster. Køb flere forskellige farvet små vaser og stil dem sammen på vores dekorationsfad sammen med et par fyrfadsstager

Samler du på interiør i kobber, kan vi også klare det. Vi har metalvaser med kobber look i forskellige størrelser. Vaserne kan pynte sammen i en gruppe med et par enkelte kunstige blomster.

Vores 5 apotekerflasker i forskellige størrelser ser flotte ud i vinduet, men de kan også bruges som vaser til blomster.

Til vore kunder har vi også fransk brune glaseret flasker. Du kan bruge flaskerne som vaser til lidt tørret blomster ude i køkkenet.