Kunstig LED stearinlys

LED kunstige stearinlys fra Deluxe Homeart og La Vida i enten en statisk eller bevægelig flamme.

Restlager af La Vida bloklys og stagelys, fordi de udgår af vores sortiment. Vi har - 40 % rabat på alle La Vida bloklysene og stagelys, så det er kun så længe lager haves af de forskellige led lys.

 

KOLLEKTION er Deluxe Homeart bloklys og stagelys.

LED lys med en statisk flamme er vores nye sortiment med den specielle nye LED stearinlys, der i toppen skaber et look, som ligner flydende stearin, så det ser autentisk ud, som om stearinlyset har brændt i et stykke tid. LED lysene betjenes med tænd og sluk knap i bunden og evt. tilkøbe fjernbetjening med timer.

Kunstige LED stearin lys er en god kvalitet og investering, samtidig med får du en sikkerhed for kæledyr og børn, samt ældre personer kan have meget glæde af LED lysene. Vi tilbyder LED lysene til en god og skarp pris hvor alle kan være med og de kunstige LED lys holder til evig tid.

Se dig lidt omkring i de 2 kategorier alt efter om du er til LED lys med bevægelig eller statisk flamme.

God fornøjelse!

 

preload spinner

Fordele og ulemper! Er du til kunstige stearinlys eller rigtige stearinlys - måske begge dele?

Fordelen ved de kunstige Led stearinlys er at de skåner miljøet og afgiver ikke sodpartikler ligesom rigtige stearinlys, så du får ubehagelige irritation i luftvejene, iltmangel og hovedpine og for meget varme i større forsamlinger og fest. Du undgår frygt for brandfare og Led Lysene kan stå og brænde uden opsyn i vinduerne, hvor de tænder og slukker, så man tror der er nogen hjemme og lysene forbygger dermed tyveri og lys i vinduet er også til glæde for naboen og forbipasserende.

 

Kunstige LED lys er en god idé til lille værtinde gave til boligindretningen.

La Vida´s LED bloklysene og stagelysene ser ud som de rigtige bloklys, da de er lavet af stearinlys og flammen bevæger sig. De autentiske stagelys og bloklys tænder samme tid hver dag og slukker automatisk efter 4 eller 8  timer. 

Deluxe Homeart bloklys, kertelys, fyrfadslys og kronelys kan fået i mange flotte farver og størrelser, der passer ind i boligindretningen.

Deluxe udendørs LED bloklys med ekstra tyk bund så vand og fugt ikke trænger ind er til at stille udenfor døren eller på kirkegården.

De elegante lange blanke stagelys er prikken over iét til et veldækket middagsbord, men de almindelige kortere stagelys fra Deluxe Homeart er også hyggelige og flotte at sætte i et af vores lysestager i vinduet eller på skænken. 

Skab en hyggelig stemning med LED bloklys og stagelys i rigtig stearin med bevægelig flamme fra La Vida eller Deluxe Homeart. De er med fjernbetjening og timer, så du skal ikke tænke på at tænde og slukke, samt det er et sikkert lys for børn, de ældre og husdyrene.

Bloklysene og stagelysene fra Deluxe Homeart og La Vida lyser også godt op i et hjørne i den mørke tid. De kan også pynte op som en flot bordekoration eller stå i vinduerne som en tyverisikring, idet tyven måske tror at der er nogen hjemme med tændt stearinlys i vinduet.