Blomsterpotter

Blomsterpotter - urtepotteskjulere til haven og vindueskarmen.

Her finder du blomsterpotter, bæredygtige urtepotter og kurve i søgræs, pokaler i metal. hængepotter i jern, haveopsatser, urtepotter i keramik, plante opsats i jern, murstensforme i træ til krydderurter, Metz krukker og vaser i beton, keramikpotter, oval zink blomsterskjuler, urtepotter i zink formet som mælkespand, vandkande og spande i mini form, samt den klassiske grå rillet urtepotteskjuler i nordisk stil.

 

preload spinner

Brug blomsterpotter på  til boligindretningen.

Blomsterpotterne kan bestilles i mange farver og former i vintage stil med patina. 

Murstensformene har det rå look i træ og farven hvid og sort. Træformene er lette at bore et par huller i til dræn og plante krydderurter og sommerblomster eller hænge flere murstenforme op på væggen sammen som små hylder.

De specielle blomster opsatser i jern er den flotte franske landstil og er smarte til at stille flere blomster på.

Blomster 💐 i urtepotter skaber liv og hygge på terrassen eller i stuen. Sæt forskellige blomsterpotter sammen på en blomsteropsats til at danne ramme om blomsterne til en helhed. Vi har også flotte kunstige naturtro blomster, orkideer og grønne planter til urtepotterne.

De lysegrå cylinderformet urtepotter med riller er tidsløse nordisk stil og passer godt ind til den minimalistiske boligstil med de rene linjer og skandinavisk design.