Køkkenudstyr

I vores køkken kategori finder du glas, bestik, opbevaring og mange andre smukke produkter til dit køkken. Kombiner de mange forskellige stilarter og dæk de smukkeste borde uanset anledning.

preload spinner

Køkkeninteriør.

Lækkert udvalg af franskinspireret køkkeninteriør i skønne materialer og farver. I vores KØKKENINTERIØR kategori finder du vores forskellige smukke glas såsom vinglas, vandglas, samt alt inden for franskinspireret service, bestik, tapasbrætter, kander, kagefade, dåser og meget mere. Vores køkkeninteriør er perfekt i det franske landkøkken og skaber en stemning af elegance og hygge på én og samme gang.

Vores mange køkken produkter findes i flere forskellige varianter, farver og materialer, så du kan skabe alt fra det elegante look til det mere rå og naturlige. Materialerne spænder fra glas og porcelæn til træ. Alt er designet med passion og en forkærlighed for den franske landstil.

Du kan kombinere vores forskellige service og skabe endnu flere muligheder. Brug forskellige stel til at skabe en smuk borddækning til dit hjem.