Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Nørgaard Bolignyt & Vintage

Etableringsår: 2017
CVR-nr. 38430548
Vestergaardsvej 42, 9293 Kongerslev
E-mailadresse: noergaardbolignyt@gmail.com
Telefon: 30115256 

Handelsbetingelser

Vi bestræber os på, at vores varer har samme udseende, farve og form som gamle, autentiske og unikke ting. Dette betyder, at der kan forekomme rust på vores metalvarer, mindre uregelmæssigheder i glas samt manglende farve, afskalninspletter, små huller eller farveforskel på nogle produkter, da nogle af vores varer er håndlavede. Dette kalder vi patina og vi gør det for at bevare det helt rigtige unikke og autentiske look/vintage.  

 

 

Afgivelse af ordre 
Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. norgaardbolignyt-vintage.dk har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt.

BEMÆRK: Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.


Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre.


Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. 

 

Betaling
På norgaardbolignyt-vintage.dk kan der betales med MobilePay, Visa/Dankort, Mastercard, Maestro, Visa Eletron, WiaBill.

norgaardbolignyt-vintage.dk webshop tillægger ikke gebyr på betalingskort. 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

 

Levering
Vi tilbyder følgende leveringsformer:

- GLS Pakkeshop.
- GLS til privatadressen
- Ordren kan evt. afhentes efter aftale hos norgaardbolignyt-vintage.dk, Vestergaarsvej 42, 9293 Kongerslev.

Forventet leveringstid er 2-4 hverdage, men kan variere i spidsbelastningsperioder som fx efter Black Friday og i julen. Ordrer indeholdende bestillingsvarer som udgangspunkt kan have en længere leveringstid. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet - der efterleveres ikke.

norgaardbolignyt-vintage.dk webshop bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Vi leverer kun i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:   

Har modtaget din vare.

Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til noergaardbolignyt@gmail.com eller ringe på 30115256.

Vi sender gerne en returlabel til dig via mail, du kan printe ud og sætte på pakken og levere i din nærmest Pakkeshop hvor du hentede pakken.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering
Du skal sende din varer retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet og returnering af varen
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os  for varen minus fragt tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

Vi refunderer din betaling, når vi har modtaget varen. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Nørgaard Bolignyt & Vintage

Vestergaardsvej 42

9293 Kongerslev

Det er også muligt at returnere varer efter aftale ved fortrydelse direkte på adressen, såfremt faktura/ordreseddel fra norgaardbolignyt-vintage.dk er medbragt.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på norgaardbolignyt-vintage.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for 14 dage efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Nørgaard Bolignyt & Vintage

Vestergaardsvej 42

9293 Kongerslev

Det er også muligt at returnere varer ved fortrydelse efter aftale direkte på adressen, såfremt faktura fra norgaardbolignyt-vintage.dk er medbragt.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


 

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos norgaardbolignyt-vintage.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige på norgaardbolignyt-vintage.dk er Jørgen Christensen

Som registreret hos norgaardbolignyt-vintage.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: noergaardbolignyt@gmail.com.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. Dog videregives oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orientereret om status på din ordre.

 

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse på 30115256 eller noergaardbolignyt@gmail.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, mail: cfk@kfst.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse noergaardbolignyt@gmail.com.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse
norgaardbolignyt-vintage.dk webshop tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.    

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Nørgaard Bolignyt & Vintage

Vestergaardsvej 42

9293 Kongerslev

noergaardbolignyt@gmail.com

 

Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

Bestilt den (*)/modtaget den (*):

Forbrugerens navn (Forbrugernes navne):

Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse):

Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 28.09.2021