Plakater - spil VISSEVASSE

Vi forhandler VISSEVASSE plakater i str. 30x40 cm og str. 50x70 cm, samt vi har puslespil og børnespil - timevis af underholdning og smukke plakater at se på! 

Vi har valgt at forhandle VISSEVASSE plakater, puslespil og spil, fordi produkterne passer godt ind i konceptet sammen med vores boliginteriør i retro og vintage, samt romantiske stil, på grund af motiver og design, samt de lette pastel farver.

Ud fra vores engen erfaring kan brætspil samle familie og venner til at lave noget hyggeligt sammen.

Alle VISSEVASSE puslespil, spillekort, vendespil og billedlotteri har masser af fine detaljer genkendelige illustrationer og billeder.

Se også vores de smarte plakatlister med stærke magneter - nemt at hænge op eller vores flotte egetræs ramme, så du kan hænge motivet op lige så snart du modtager plakaten

preload spinner

Hvorfor forhandler Nørgaard Bolignyt & Vintage så VISSEVASSE plakater?

Vi vil gerne forhandle de smukke plakater, fordi vi kan lide det grafiske design og udtryk af nostalgi og flotte pastelfarver, der kan passe ind mange steder i boligindretningen på værelset, køkkenet, stuen og i gangen. Motiverne på plakaterne er en kunst, hvor du kan se hvad det forstiller, der giver en ro og drømme til et andet sted, som vi alle kender og måske har været engang.

Hvordan indretter du så med plakater?

Sæt plakaterne i trærammer eller en plakatramme. Vi forhandler rammerne fra Hoei rammer, der passer i størrelserne og plakaterne får et flot elegant udtryk og er lette at hænge op.

Placer plakater på vægge, hylder, i rammer eller på opslagstavler, og eksperimenter med forskellige måder at arrangere dem på, indtil du finder den perfekte balance. Når du sætter plakater op i dit hjem, er det vigtigt at overveje, hvor de vil blive bedst vist, og hvordan de vil passe ind i din indretning. 

VISSEVASSE plakaterne kan indrettes som et visuelt fokuspunkt i et rum og tilføje karakter og personlighed til indretningen. 

Som en serie: Hæng forskellige størrelser plakater op på væggen med lignende tema eller farver,  og de skaber et bestemt tema og giver en følelse af sammenhæng og orden til en væg.

På en hylde: Monter plakaten i en rammer der passer til motivet og placer plakaten på en hylde eller et bord. Dette er en god mulighed, hvis du ønsker at skabe et mere subtilt og direkte fokuseret look.

Køb her et VISSEVASSE puslespil og se om du har nogle brikker at flytte med.

Vi har mange forskellige VISSEVASSE puslespil med forskellige antal brikker lige fra de ganske få brikker til flere tusinde brikker. Vi elsker VISSEVASSE puslespil, fordi puslespillene findes i et stort sortiment af flotte motiver og smukke farver til både børn og voksne

Find et klassisk brætspil her til hyggelige spilletimer med familie og venner.

Nostalgien kommer til udtryk og vi husker det fra vores barndom. Vi forhandler også VISSEVASSE spil - billedlotteri, vendespil, huskespil, domino, kortspil, Sorte Per og Mix Match børnespil. Det er klassiske spil alle i familien kan være med til at spille.

I nogle spil er mange motiver fra plakaterne gengivet på spillebrikkerne, der er fantastiske flotte at se på, imens vi spiller VISSEVASSE spillene.

Materialer til plakaterne.

Miljøvenligt papir 170 gr. og efterbehandlet med med mat vandlak.