Fugle - sommerfugle

Smukke Dekorationsfugle og sommerfugle.

Vi har mange flotte sommerfugle og Dekorationsfugle med klips og fjer i alle flotte farver med glimmer i guld og sølv, fredsduen, påfuglen, gråspurven, glimmerfugle, fugl med nissehue, glasfugl m/fjer og skønne fugle med en smuk lange fjerhale, så der er noget til en hver smag til juletræet, juledekorationen eller stueplanten kan fuglene også side på.

preload spinner

Sommerfugle 🦋 som dekoration.

Sommerfuglene i mange flotte farver svæver med lethed hen over blomsterne og sætter sig fast med en clips på potteplanter, i juletræet, bordlampen, gardinet, vægbilledet og mange andre steder med de glimtende perler og glimmer på vingerne. 

Vi har mange søde og smukke sommerfugle på lager. Sommerfuglene materiale er i lette fjer/dun eller gennemsigtig gazestof, der er farvet og med glimmer og perler. Vingeskellettet er i let metaltråd, så du bøje vingerne. Sommerfuglene pynter flot på en buket blomster 💐 og gaver. 

Glasfugle med fjerhalen er den klassiske dekorationsfugl til at pynte juletræet med. Glasfugle har altid været populær til jul.

Vores fugle dækket med ægte fjer og glimmer i regnbuens farver er så flotte at sætte på alle ting, hvor de kan sidde med den klips de har som fod. 

En flot rosa sommerfugl på en gave eller en blomsterbuket som et ekstra pift og pynt, bringer altid glæde hos gavemodtageren.