Kunstige blomster

KØB NU - KÆMPERABAT -40 %

 

Køb de populære kunstige naturtro smukke blomster på stilk og potteplanter. 

Her hos Nørgaard Bolignyt & Vintage har vi et dekorativt varieret udvalg af grønne potteplanter og orkidéer, der ser så smukke og originale ud, at når du rører ved de kunstige blomster føles de som de rigtige blomster. Potteplanterne kan sættes i en af vores sortiment af blomsterpotter, vi også har her på webshoppen.

 

Vi har også et godt udvalg af kunstige blomster på stilk til at sætte sammen til en flot buket eller sæt dem enkeltvis i en vase

 

 

preload spinner

 

Indret boligen med kunstige blomster.

Vores kunstige blomster er også både flotte og praktiske at indrette med i sommerhuset, kolonihavehuset og endda i autocamperen, hvor der også gerne må se hyggeligt ud med blomster. De kræver ikke tid og pasning eller grønne fingre. 

Med kunstige potteplanter og blomster på stilke kan du indrette hjemmet ved at tilsætte boligen farver og fylde tomrum ud. Du kan stille kunstige blomster alle steder i boligen. Kunstige blomster kræver ikke lys og skygge.

Du kan indrette dit hjem ved at vælge vores Aloe Vera plante og sætte den på badeværelset, hvor lidt grønt altid pynter.

Du kan bestille  de mange forskellige orkidéer med 1-3 grenet i hvid, lilla, og lyserød og stille dem i stuen på en blomsteropsats og i vindueskarmen. Blomsterne ser meget originale ud og føles også rigtig som en levende orkidé. 

Vores kaktus uden torne kan være praktisk, så de er lette at flytte ud i drivhuset til de andre grønne planter.

Kirsebærblomster i vaser er fine på hylden eller et fad sammen med fyrfadslys.

Grønne Yugga plante der skaber miljø og hygge og de store palmer til at fylde hjørnet ud eller sæt dem udenfor på terrassen ved havestolene om sommeren.

I stof og silke har vi julestjerner og roser på bøjelig stilk med glimmer til at lige på et fad eller dekorere middagsbordet med dem som servietholdere og de kan hænges på juletræet.

Hvid Dahlia med lang stilk til den store gulvvase. Hjerteranker til at hænge ned fra urtepotten der hænger i loftet eller drej hjerteranken rundt om et fad med hanke.

Hvor købe kunstige blomster?

Fordelen ved at dekorere med kunstige blomster er, at de ikke skal vandes og visner ikke. Kunstige blomster varer evigt eller lige så længe, til du bliver træt af at se på dem og boligindretning skal fornyes.

Blomsterbuket er altid en populær værtindegave.

De kunstige blomster på stilke er blevet populære lige som de tørrede blomster. Du kan sætte dem sammen med de grønne stilke med blade, så det bliver en smuk blomsterbuket til vasen eller værtinden.

En enkelt rose 🌹 i cellofan er også elegant at give sammen med fødselsdagsgaven eller til studenten.

Grangrene og juletræer.

Kan du lide at pynte til jul med grangren, kogle og juletræer?

Undgå drys af grannåle i hele julen. Vi har flere forskelige kunstige grangrene med kogler lige lige til at dekorere et træfad med julelys.

Sæt grangrene i en vaser op pynt grenene med julekugler. Fordelen ved kunstige grangrene er at de kan bruges år efter år og sparer miljøet for belastning affald.

Vores kunstige små juletræer i mange størrelser og faconer, kan du have stående hele julen lige fra den 1. december uden at de drysser med grannåle. Sæt juletræet på et lille bord, så de synes højere og pynt det med vores LED lys og vi har meget julepynt til ophæng at dekorere juletræet med.

En lille detalje julepynt på juletræet.

De kunstige dråberanker og perleblade i guld og sølv med bøjelige stilke er så flotte at hænde på digt juletræ. De skinner i julelysets skær. De kan også bruges til at dekoreret en juledekoration eller ligge på et fad eller som bordekoration.