Skarpe priser i weekenden op til 50 % rabat

Skarpe priser i weekenden op til 50 % rabat

- 20 % rabatter på VISSEVASSE - Hoptimisten - Factory lamper - Skønhedsproduktet Éternel - Vegansk kropspleje Der er et begrænset antal af alle nedsatte varer, så SLÅ TIL NU, mens dine favoritter stadig er på lager!

Lanterner

Boligindretning med lanterner

Lanterner til hjemmet kan købes i et bredt sortiment både til udendørs og indendørs hygge, der skaber en lys og varm stemning enten med vores LED-bloklys med timer eller levende lys. Du kan også sætte en af vores lyskæder ind i lanternerne, der giver et mere festlig udtryk.

Staldlanterner med pære er lette at indrette med både ude på terrassen, på camping og inde på en hylde eller i vinduet. Staldlanterner er især velegnet at anvende, hvor man har husdyr og ikke vil have levende ild.

Hos Nørgaard Bolignyt & Vintage finder du et meget stort og inspirerende udvalg af de skønneste lanterner i flere forskellige stilarter. Uanset årstiden er lanterner et must. De er smukke at se på og skaber nemt og enkelt en skøn stemning året rundt uanset om de er tændte eller ej.

 


Store og små lanterner

Hos Nørgaard Bolignyt & Vintage har vi lanterner i et utal af forskellige størrelser og varianter. Fra helt små, der er smukke at have stående på havebordet eller i vindueskarmen til de helt store, der passer perfekt foran hoveddøren eller på terrassen. Vores lanterner kommer i flere forskellige former og faconer, farver og stilarter. Vi elsker selv lanterner og derfor er vores udvalg også meget bredt og varieret, og vi er helt sikre på, at du kan finde lige netop de lanterner, som du har brug brug for.

Stort udvalg af lanterner i fransk landstil

Uanset årstiden er lanterner et must. De er smukke at se på og skaber nemt og enkelt en skøn stemning året rundt uanset om de er tændte eller ej. Hos Nørgaard Bolignyt & Vintage finder du et meget stort og inspirerende udvalg af de skønneste lanterner i flere forskellige stilarter. Fra de smukke hvide og romantiske lanterner til de mere mørke og rustikke med et mere fabriksagtigt look. Vores udvalg af både små og store lanterner gør det nemt for dig at skabe lige præcis den stemning, der passer til dig. Fra fattigmandssølv til fil de fer. Fra staldlanterner til hurricanes. Nogle til levende lys og andre med pære. Nogle til at stå og nogle til at hænge. Mulighederne er næsten uendelige, og vi er sikker på, at du kan finde lige præcis de lanterner i vores webshop, der passer ind i dit hjem.

Flere forskellige materialer og stilarter

Lanterner findes i mange forskellige materialer og altid i gode kvalitetsmaterialer. Vores lanterner fås i flere forskellige materialer såsom træ, bambus, zink, metal, messing, fattigmandsølv og glas. Der er noget for enhver smag. Lanterner skaber hygge og stemning, og du kan eksempelvis også bruge en lyskæde og lægge ind i din lanterne for at skabe stemning og det giver et utroligt hyggeligt udseende og varme på de kolde dage eller køligere aftener.

Store og små lanterner

Hos Nørgaard Bolignyt & Vintage har vi lanterner i et utal af forskellige størrelser og varianter. Fra helt små, der er smukke at have stående på havebordet eller i vindueskarmen til de helt store, der passer perfekt foran hoveddøren eller på terrassen. Vores lanterner kommer i flere forskellige former og faconer, farver og stilarter. Vi elsker selv lanterner og derfor er vores udvalg også meget bredt og varieret, og vi er helt sikre på, at du kan finde lige netop de lanterner, som du har brug for til din butik og dine kunder blandt vores store udvalg.