Lanterner

Lanterner til din boligindretning.

Hos Nørgaard Bolignyt & Vintage finder du et super godt og inspirerende udvalg af de skønneste lanterner i flere forskellige stilarter. Uanset årstiden er lanterner et must. De er smukke at se på både udenfor og inde i boligen.

Lanterne skaber en skøn og hyggelig stemning året rundt, uanset om de er tændte eller ej.

Du kan sætte en af vores lyskæder ind i lanternerne, der giver et mere festlig udtryk eller vores stearin bloklys - LED bloklys i lanternen.

Lanterner er lette at indrette med både ude på terrassen, sommerhuset, kolonihavehuset, eller på camping.

Lanterner er især velegnet at anvende, hvor man har husdyr og derfor ikke vil have levende ild.

 

 

preload spinner

Forslag til placering af lanterner.

Hos Nørgaard Bolignyt & Vintage har vi lanterner i et utal af forskellige størrelser og varianter. Fra helt små, der er smukke at have stående på havebordet eller i vindueskarmen til de helt store, der passer perfekt foran hoveddøren eller på terrassen. Vores lanterner kommer i flere forskellige former og faconer, farver og stilarter. Vi elsker selv lanterner og derfor er vores udvalg også meget bredt og varieret.

Du kan også hænge lanterne på træer eller stænger i din have for at skabe en eksotisk og eventyrlig atmosfære.

Til en grill aften med familien kan du sætte flere forskellige lanterner sammen i en gruppe på havebordet for at skabe et stemningsfuldt miljø om aftenen.

Vi er helt sikre på, at du som evt. kunde hos os kan finde lige netop de lanterner, som du har brug brug for og er din favorit stil.

Stort udvalg af franske staldlanterner.

Fransk staldlanterne med timer kan bruges til en række formål. De er ideelle til brug i køkkener, soveværelser, stuer og andre rum, hvor en landlig atmosfære ønskes. Den indbyggede pære giver et blødt og varmt lys, der er beroligende og afslappede.

Vores franske staldlanterne er en dekorativ lampe. Med sin antikke og rustikke stil, kan den tilføje et unikt touch til ethvert rum og skabe en hyggelig og romantisk atmosfære.

Vi har også staldlanterner til levende lys eller sæt et LED bloklys i lanternen.

Staldlanterner er en alsidig og funktionel lampe, der kan bruges til praktiske formål og samtidig er de dekorative.

Lanterner med romantisk look.

Vi har de hvide lanterner, der udtrykker mere den romantiske stil. Lanternerne har de fineste små detaljer og kan lyse godt op i en mørk krog.

De hjerteformet lanterne er især populære til gaver, hvor du både kan sætte fyrfadslys og bloklys ind i lanternen.

Lanterner med kroge kan hænge på en stige op af væggen sammen med nogle zink blomsterpotter med sommerblomster i. Det er en smart måde at bruge en stige, hvid du ikke har mulighed for at hænge interiør op på væggen.