Belysning

LYS OP I DIN BOLIG

HAR DU SOLSKIN I DIT HJEM?

Lys betyder meget for oplevelsen af et rum og stemningen i dit hjem. Det handler ikke kun om flotte lamper, men om at skabe det rette lys. Koncentreret lys er som solskin. Diffust lys er som gråvejr. Du har brug for begge dele. 

Skønne lysekroner og rustikke lamper i fransk landstil

Skab lys og hygge med vores fantastiske lysekroner og lamper. Vores store udvalg af elegante lysekroner med prismer og smukke lamper i factory stil eller i glas giver dig mulighed for at skabe lige netop den stemning og det look, der passer til dit hjem. Lys er uundværligt og er med til at skabe hygge og stemning, og med lysekroner og lamper fra Chic Antique er mulighederne uendelige.

Vores smukke lysekroner med prismer er håndlavet og i høj kvalitet og de leveres med godkendt ledning og fatning til pære. Vi sætter en ære i at sikre, at vores lysekroner og lamper er håndlavede, så de netop får det helt specielle og unikke fransk inspirerede særpræg som er kendetegnene ved lamper fra netop Chic Antique. Alle varer er CE godkendt samt har godkendt Energy label.

 


Rustikke factory lamper

Vores store udvalg af rustikke factory lamper dækker over både gulvlamper væglamper, bordlamper og loftslamper. Vi har lamper i materialer som antique sort og antique zink samt glas. Skab dit individuelle look i eksempelvis køkkenet, stuen eller entreen med de skønne lysekroner og lamper. De giver ikke bare lys men skaber også hygge og stemning og med et mix af de forskellige stilarter, kan du skabe dit eget look. Når du handler lysekroner og lamper hos Chic Antique får du produkter, der er specielt udviklet og designet af Bente Kienast, der er personligt involveret i alle kollektioner og nyudviklinger for at fastholde den helt særlige Chic Antique stil og vintage udtryk. Alle vores produkter er skabt ud fra et ønske om at skabe god kvalitet og med fokus på detaljerne. Vi har flere forskellige stilarter, så der er noget for enhver smag og ethvert hjem.