Tekstil til boligindretning.

Indret dit hjem med tekstiler, der føjer komfort og stil til dit liv. 

Fra bløde tæpper til stilfulde puder, tekstiler er den enkle måde at opdatere dit hjem på.

Tips; Når du bestiller tekstiler til din boligindretning, er det vigtigt at vælge stoffer, der passer til din livsstil og er nemme at vedligeholde.

preload spinner

Find inspiration og dine favorit tekstiler her på siden. 

Vi sælger tekstiler til både soveværelset, stuen, badeværelset og køkkenet – såvel som til udeliv. 

Find inspiration til din boligindretning blandt vores mange skønne tekstiler via vores miljøbilleder af tekstiler, gæste håndklæder, badelagen, karklude, viskestykker, duge, tekstiler i bomuld, plaider, vattæpper, hynder, pyntepuder, udendørs hynder.

Hvordan kan du så bruge tekstilerne henne i din bolig?

Her foreslår vi at vores tæpper kan tilføje varme og tekstur til dit gulv og derfor definerer et lidt mindre møbleret rummet eks. entréen mere personlig stil. Til indgangen eller lige udenfor døren på terrassen har vi de praktiske søgræs tæpper, der holder på alt snavs og skidt ude.

På badeværelset kan du bruge badelagner, gæste håndklæder, vaskeklude, og badekåber for at tilføje farver og komfort.

Giv køkkenet et visuel indtryk ved at ligge vores vævede dug på spisebordet, der ikke skal stryges.

Hæng de skønne praktiske og lette bomulds håndklæder og viskestykker op på en hylde med knager. De strikkede bomulds karklude er fine og praktisk tilbehør og ligges på køkkenbordet. Vi har også skind til spisebord stolene, der udtrykker varme og blødhed.

For at tilføje farver og blødhed til stuen kan du på sofaen ligge et par af vores pyntepuder og elegante plaider i bomuld eller vores plaider i vatteret bomuldsstof, der gør dem ekstra bløde at ligge med på sofaen. Et visuelt udtryk med lidt farver til sofabordet kan let gøres med et lille vævet gulvtæppe under sofabordet, der også luner under fødderne. 

Vores bløde skind kan ligge løst hen over ryglænet på lænestolen og bløde en læderstols lidt hårde sorte look mere ud.