Dekorationsblomster og grønne planter til boligindretningen

Stort udvalg af kunstige blomster

Kunstige stueplanter bliver et større og større hit! Og hvorfor gør de så det? Jo, en af årsagerne er, at man er blevet langt dygtigere til at fremstille kunstige blomster og planter. Nogle gange kan man næsten ikke se forskel på de kunstige og den ægte vare. Med kunstige blomster slipper man helt for at tænke på vanding og det eneste man skal bekymre sig om, er at støve dem af en gang i mellem, og det er da lige til at overkomme.

Disse blomster og grønne planter ser så naturtro ud at selv når du rører ved blomsterne føles de som de rigtige blomster eks. vores aloe vera plante og orkidéer. Kaktus uden torne kan være praktisk. Kirsebærblomster i vaser er fine på hylden eller et fad sammen med fyrfadslys.  Grønne yucca palmer der skaber miljø og hygge. Tulipaner til et fad med lys i påsken. Julestjerne med klips til julepynten. Dahlia med lang stilk til den store gulvvase.
Fordelen ved disse blomster er at de skal ikke vandes og holder i mange år indtil du bliver træt af at se på dem og der skal indrettes med nogle nye blomster.
Blomsterne er også en god gaveidé til dem der ikke har "grønne fingre".

Med kunstige planter kan du stadig skabe et afbalanceret og hyggeligt hjem, uden at skulle bruge tid på at passe stueplanterne.

Nogle få ægte stueplanter egner sig til at stå i de lidt mørkere rum som fx ude på et badeværelse eller i en mørk gang. Med kunstige stueplanter kan man vælge nøjagtig den plante man bedst kan lide. Så selvom der er meget lidt lys og måske en del fugt, kan man skabe lige præcis det udtryk man ønsker. Har man fx en mørk gang, kan det også være meget fordelagtig med kunstige planter frem for ægte.


Blomsterbuketter, orkidéer og grønne potteplanter - tørret pg kunstige blomster.

Fordelen ved disse blomster er at de skal ikke vandes og holder i mange år indtil du bliver træt af at se på dem og der skal indrettes med nogle nye blomster.
Blomsterne er også en god gaveidé til dem der ikke har "grønne fingre".

Silkeblomster, kunstige blomster, falske blomster, kært barn har mange navne. Ens for dem alle er, at de er fantastiske i et hjem, hvor der ikke er det store lysindfald og forholdende ikke er helt optimale for levende planter. Kunstige blomster og planter er også ideelle for dem, som ikke er så gode til at huske at vande deres blomster.

I dagens Danmark får vi mennesker mere og mere at se til i hverdagen. Mange får simpelthen ikke passet deres stueplanter. Vi lever i en tid, hvor man må prioritere, hvad vi ønsker at bruge vores dyrbare tid på. Der findes nærmest alle typer kunstige blomster nu om dage. Man kan både købe almindelig stueplanter, kunstige græsser, kranse, buketter, kunstige hængeplanter, kunstige sukkulenter og kaktusser og der findes et utal af kunstige afskårne blomster.