Factory serien som består af lamper, ure, tavler m.m.

Factory serien er rustikt interiør i vintage stilen.

Når du handler Factory serien hos os får du produkter, der er specielt udviklet og designet, så det udtrykker personlighed i alle kollektioner og der sker mange nyudviklinger for at fastholde den helt særlige rustikke stil og vintage udtryk. Alle vores produkter er skabt ud fra et ønske om at skabe god kvalitet og med fokus på detaljerne, så det kan passe til flere forskellige stilarter, og der er noget for enhver smag og ethvert hjem.

Factory serien består af rustik interiør indeholder lamper, lanterner, ure, opslagstavler, spejle, træreoler, skabe og arbejdslamper, der vil løbende komme nye produkter til.

Kære kunde! Kik nærmere på Factory serien og find inspiration til din boligindretning. Boliginteriør i den rustikke fabriksstil kan let passe ind sammen med andre stilarter, fordi materialerner er i metal og naturlige jordfarver, der let falder ind sammen med dit interiør og dog alligevel er factory produkterne så specielt at man hurtig ser det nye unikke udtryk med kant i boligindretningen.

God fornøjelse og inspiration!

 

 


Rustikke factory lamper.

Skab lys og hygge med vores fantastiske factory lamper. Vores fine udvalg af elegante og smukke lamper i factory stil giver dig mulighed for at skabe lige netop den stemning og det look, der passer til dit hjem. Lys er uundværligt og er med til at skabe hygge og stemning, og lamper fra Brandet Chic Antique er mulighederne uendelige.