Udsolgt

1 sæt trommer hvid/grøn til ophæng

Produktet er udsolgt.

59,00 DKK


Ingen bedømmelse

2 stk trommer som et sæt til at hænge på juletræet i hvid og mørkegrøn med guld kant og silkebånd.

1 sæt består af : 1 lille tromme str. 4 x 3,2 cm og 1 stor tromme str. 6,5 x 5,5 cm


Model/Varenr.: 10-191009
Lagerstatus: Ikke på lager

Højt fra træets grønne top er en velkendt dansk julesang, som blev skrevet af Peter Faber i 1847, hvor Peter har sin tromme så kær i det tredie vejrs. For de fleste er trommen også et stykke julepynt der er en gammel juletradition, at en tromme skal hænge på juletræet, måske også et bestemt sted lige som julestjernen på toppen af juletræet.

Sangen er i dag en af de mest hyppigt brugte julesange, og den er indsunget i mange forskellige udgaver - bl.a. af Poul Reichhardt, Poul Bundgaard og Osvald Helmuth. Den bliver desuden sunget i julefilmen Far til fire i byen.

Peter har den gren så kær,
hvorpå trommen hænger
hver gang han den kommer nær
så vil han ikke længere.
Hvad du ønsker skal du få
når jeg blot tør stole på
at du ej vil tromme
før min sang er omme.

Hvad du ønsker skal du få

En tromme er et percussionsinstrument, eller slagtøj om man vil. Trommen er som oftest cylinderformet. Der er udspændt skind eller et andet elastisk materiale ud over den ene ende af cylinderen. Det er dette skind, man slår på for at frembringe lyd. På nogle typer tromme er der skind i begge ender. En kombination af trommens diameter og skindets spænding afgør trommens tone og lyd-karakter. Visse trommer slåes an med hånden, f.eks. congas og bongoer, andre med stikker eller køller, f.eks. lilletrommer, tammer, stortrommer (march) og bodhran.

Kommentarer 0


Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags

Kunder der har købt dette produkt har også købt