Skarpe priser i weekenden op til 50 % rabat

Skarpe priser i weekenden op til 50 % rabat

- 20 % rabatter på VISSEVASSE - Hoptimisten - Factory lamper - Skønhedsproduktet Éternel - Vegansk kropspleje Der er et begrænset antal af alle nedsatte varer, så SLÅ TIL NU, mens dine favoritter stadig er på lager!

Dekorationsfade

Fade til pynt med fyrfadslys, LED lys, bloklys, lanterner, ballerinaer og vaser eller jul og påske.

Indram og dekorer dine LED bloklys, fyrfadslys, blomster, engle, ballerinaer, fugle og andre figurer på et spejlfad, metalfad, romantisk fad med guldkant eller rustikke træfade. Pyntetingene og brugskunsten kommer til at præsentere meget flot på et fad, så det ikke ser rodet ud. Dekorationsfadet præsenterer et tema, du kan skifte ud efter årstiden når det er jul, påske, sommer og vinter. Til at lave et julelandskab på et spejlfad med nisser på skøjter og kælk med lidt juletræer og et led lys hus. Vores runde og firkantet spejlfad kan købes i mange størrelser til et rundt bord eller et firkantet bord eller sæt spejlfadet på skænken og med dine pynteting fremhæver fadet en 3D effekt og kaste lyset fra de tændte bloklys tilbage i en hyggelig stemning.


Dekorationsfade, spejlfad til lys og blomster eller rustikke træbakker til julepynt og påskepynt.

Indram og dekorer dine LED bloklys, fyrfadslys, blomster, engle, ballerinaer, fugle og andre figurer på et spejlfad, metalfad, romantisk fad med guldkant eller rustikke træfade. Pyntetingene og brugskunsten kommer til at præsentere meget flot på et fad, så det ikke ser rodet ud. Dekorationsfadet præsenterer et tema, du kan skifte ud efter årstiden når det er jul, påske, sommer og vinter. Til jule lave en julelandskab på et spejlfad med nisser på skøjter og kælk med lidt juletræer og et led lys hus. Vores runde og firkantet spejlfad kan købes i mange størrelser til et rundt bord eller et firkantet bord eller sæt spejlfadet på skænken og med dine pynteting fremhæver fadet en 3D effekt og kaste lyset fra de tændte bloklys tilbage i en hyggelig stemning.

Trenden lige nu er træbakker i mange faconer. Hos Nørgaard Bolignyt & Vintage har vi træbakker i murstensforme og firkantede træbakker med bløde kanter, unikke træbakker med bæredygtighed fordi de er lavet i genbrugstræ. Træbakkerne kan anvendes til opbevaring af toiletsager creme, kosmetik og sæbe på badeværelset og frugtskål i køkkenet eller indramme alle krydderier og olier i køkkener. Selvfølgelig kan et træfad også bruge til at pynte op med fyrfadsstager og lys, kunstige blomster, juledekorationer og påskepynt der giver et flot rustikt udtryk.

Du kan let indrette dekorationsfadene sammen i de forskellige materialer spejlfad på bordet i køkken alrummet, metalfad i stuen og træfade på badeværelset og det vil stadig udtrykke en flot helhed i din boligindretning. 
Du er velkommen til at kikke nærmere på vores træbakker, spejlfade, serveringsbakker, opsatser og andre dekorationsfade og få inspiration til boligindretningen.