Hoptimist - since 1968

Vi forhandler Hoptimister, fordi vi elsker disse finurlige sjove figurer, der passer til ethvert hjem uanset din stil.

Vi vil løbende opsummere vores lager og de nye kommer her i september.

Du er velkommen til at spørge på en bestemt hoptimist, som vi ikke har på lager og vi kan skaffe den hjem.

En Hoptimist handler om smil. 
Giv en Hoptimist og oplev glæden ved at give. Gustav Ehrenreich skabte den glade bevægelse i slutningen af ​​1960'erne, der fortsatte med at tjene sig en plads i dansk designhistorie.

I dag er der en glad Hoptimist til enhver lejlighed. Så uanset hvor den befinder sig, er en Hoptimist garanteret at sprede glæde. Det er hele ideen bag Hoptimisterne: At sprede glæde og bringe et smil til alles ansigt.

Hvis du vælger en Hoptimist, har du ikke kun et af dagens hotteste mærker, men også et produkt, der i kraft af sine lyse farver og stemningsfulde bevægelser, som også binder aktuelle trends sammen. 
 


Vi ved, at det lyder for godt til at være sandt, men vi er også optimister, så naturligvis tror vi, at vores produkt også kan gøre en forskel i dit hjem.
Vi er ekstremt stolte over, at Hoptimisterne er en del af den store danske designfamilie i dag: Fra Kay Bojesens abe til PH-lampen.
Hvad alle familiemedlemmer har til fælles, er, at deres design varer.
Når Hoptimist ApS videreudvikler designet, gør de det i ånden af ​​Ehrenreich. Og det betyder at producere Hoptimisterne i Danmark og forblive tro mod Ehrenreichs vision. Hans grundidé var at tegne Hoptimisterne ved hjælp af en cirkel og en ellipse, og den klassiske og den nye generation af figurer er baseret på denne idé.