Påsken

Foråret er her og dermed også påsken er lige om hjørnet og for mange betyder det gode frokoster, solskin og traditioner.

Selvom påsken i år kan blive noget anderledes end normalt, så håber vi stadig, at du får det bedste ud af den.

Vi har samlet en masse flot påskepynt på lageret, som du kan hygge dig med at pynte op på grene og i vinduet eller som dekoration på påskefrokostbordet. Vi kan her byde et univers af lyse, skønne pastel farver og specielle, samt sjove usædvanlige påske ting: får med blomster, høns og påskeharen til haven, høns med tørklæder, ællinger med hatte, gule forårsblomster, kaniner med justerbare ører, påskeæg i flotte farver, glas æg med låg til påskegodter, sjove fugle med store øjne, gule blok stearinlys, dekorationsfade, fyrfadsglas, påske gæs med hjemmesko og tørklæde, så kik dig omkring og få påskepynt til et godt tilbud.

 

 


Påskepynt i påsken

Foråret kommer snart og dermed også påsken 2023. Vi kan her byde et univers af lyse, skønne pastel farver og specielle, samt sjove usædvanlige påske ting: får med blomster, høns og haner til haven, ællinger med andemor til haven, høns med tørklæder, ællinger med hatte, forårsblomster, kaniner med justerbare ører, kyllinger der jonglerer med æg, glas æg til ophæng der kan åbnes.

Vi håber, du bliver inspireret til de små kreative boligindretnings projekter til at gøre hjemmet hyggeligt, hvor selv de mindste ting kan gøre en forskel til hygge og din boligstil.