Lamper og belysning

Lys din bolig op med skønne retro bordlamper og rustikke factory loftlamper. Belysning i boligen er alfa og omega med lamper.

Lys betyder meget for oplevelsen af et rum og stemningen i dit hjem. Det handler ikke kun om flotte lamper, men om at skabe det rette lys. Koncentreret lys er som solskin. Diffust lys er som gråvejr. Du har brug for begge dele. 

Nørgaard Bolignyt & Vintage repræsenter en god kvalitet i sortimentet af lamper i den rustikke franske landstil og bordlamper i den nordiske retro stil, der passer ind i mange hjem til gode pris og tilbud hele året rundt.

Vi sælger smukke lysekroner med prismer og rustikke lamper i factory stil. Det feminine sammen med det grove giver dig mulighed for at skabe lige netop den stemning og det look, der passer til dit hjem. Lys er uundværligt og er med til at skabe hygge og stemning, og med mange forskellige loftlamper, væglamper og bordlamper i forskellige materialer glas, metal og plastik i mikset farver er mulighederne uendelige.

Skab lys og hygge med vores fantastiske fabriks loftlamper og bordlamper.

Vores flotte udvalg af rustikke factory lamper dækker over både gulvlamper, væglamper, bordlamper og loftslamper. Vi har lamper i materialer som antique sort og antique zink. Skab dit individuelle look i eksempelvis køkkenet, stuen eller entreen med de rustikke vintage lamper. De giver ikke bare lys men skaber også hygge og stemning og med et mix af de forskellige stilarter, kan du skabe dit eget look.

 


Retro 70ér lampe stil.

Vores flotte udvalg af elegante retro arkitektlamper, gulvlampe og study bordlamper "Leitmotiv" er gode arbejdlamper og bliver moderne og strendy boligindretning, hvis du sætter bordlamperne i vinduet og på side sofabordet i stuen eller arkitektlamper sættes fast på en hylde over køkkenbordet vil give en god arbejdsbelysning når aftensmaden skal forberedes.

Retro Hoptimist lamper.

Er du til retro har vi fine Hoptimist bordlamper med lysdæmper og incl. spare ledpære. Hoptimistlamperne står fint på en hylde eller inde i en reol og udstråler en hyggebelysning som også er nødvendigt i de mørke kroge.

Prisme lysekroner.

Vores smukke lysekrone med prismer er håndlavet og i høj kvalitet og de leveres med godkendt ledning og fatning til pære. Spørg gerne på andre lysekroner, vi ikke lige har på lager.

Vi sætter en ære i at sikre, at vores lysekroner og lamper er håndlavede, så de netop får det helt specielle og unikke fransk inspirerede særpræg som er kendetegnene ved lamper fra netop vores leverandør Chic Antique. Alle varer er CE godkendt samt har godkendt Energy label.

Ledningsfrie lamper med timer.

Til vore kunder har vi også tænkt på at det ikke er muligt at have stikkontakter alle steder, hvor du vil have en lampe til at stå. Så er ledningsfrie lamper m/timer og batterier en god løsning. Ledningsfrie lamper med timer kan stå i vinduerne og automatisk tænde og slukke når du ikke er hjemme eller på ferie. Det giver en forbyggelse mød tyveri og indbrud og så er det flot lys i vinduerne for naboen at have glæde af og se på.

Gulvlampe og kaldet en standerlampe.

Gulvlamper er uundværlig. Gulvlampen kan stille alle steder især ved lænestolen og sofaen så du har et godt lys at læse ved. I sortementet har vi trebenet gulvlampe, der med de tre ben står sikkert og kan også lyse op i loftet som hyggebelysning. Den grønne vintage standerlampe fylder ikke særlig meget og lyser godt. Factory gulvlampen med sit rustikke udtryk kan også stå og lyse op i et mørkt tomt hjørne.

LED interiør i lyskæder og lamper i den mørke vintertid.

Vi har alle brug for lidt ekstra lys i den lange mørke vintertid, især i december juletid, hvor dagene er korte. Derfor repræsenterer Nørgaard Bolignyt & Vintage og LED lys med batterier og timer, så du ikke skal tænke på at tænde og slukke lysene.

Vores store nyhed i LED lys kollektionen er foldeud julestjerner med indbygget ledlys, timer og batterier, så de let kan hænges op i vinduet uden at være afhængig af ledning koblet til en stikkontakt.

Vi sælger Dew drops lyskæder til flasker og dekoration på spisebordet og et fad eller hvad med metal lys kegler til at stille i vinduet eller et lille bord. Hæng vores fyrværkeri dekoration op i vinduer og hjørner, sammen med led kogler og kugler. Vi har lysende snemænd og spejlhuse plus vaser. På  julebordet kan du stille vores hurricaner fyrfadsstager med rensdyr og juletræer til at lys op, hvis du ikke er til levende lys. Julegavepakker med ledlys hygger på en skænk eller i vinduer. Vi har et bredt udvalg af LED interiør, hvor kollektionen skifter i de 2 sæoner efterår/vinter og forår/sommer.