Skarpe priser i weekenden op til 50 % rabat

Skarpe priser i weekenden op til 50 % rabat

- 20 % rabatter på VISSEVASSE - Hoptimisten - Factory lamper - Skønhedsproduktet Éternel - Vegansk kropspleje Der er et begrænset antal af alle nedsatte varer, så SLÅ TIL NU, mens dine favoritter stadig er på lager!

VISSEVASSE plakater og spil

Vi HAR ET FLOT SORTIMENT AF VISSEVASSE plakater i str. 30x40 cm og str. 50x70 cm.

Det er nogle magiske og dragende motiver, der både er poetiske og foruroligende, men også gådefulde, tidløse, intense og enkle. Motiver, der sætter tankerne i gang og får os til at kigge en ekstra gang. 

Vi har puslespil og børnespil - Timevis af underholdning! 
Spil kan mange ting. Spil kan samle familie og venner. Store som små. Spil kan få tiden til at gå. Og spil kan øge koncentrationsevnen!

Alle vores puslespil, spillekort, vendespil og billedlotteri har masser af fine detaljer, tegnet i den genkendelige ViSSEVASSE design.

Plakaterne er trykt i Danmark på svensk miljøvenligt papir 170gr. 

Produkterne er FSC®certificeret. FSC-mærket er din garanti for, at du kan købe et papir produkt med god samvittighed. Når du vælger FSC-mærkede produkter, er du med til at passe på skovene og de mennesker og dyr, som bor i dem.
 

 


Pasteller og poesi med ro og til eftertanke.
Vi forhandler VISSEVASSE PLAKATER OG SPIL, fordi det også er en vigtig del i boligindretningen og interiør, hvor stilen er både er romantisk, nordisk og vintage old stile med de sarte pastel farver, poesi, nostalgi og stof til eftertanke. 

De smukke plakater og spil er grafiske design med ikoniske bygninger, steder og genstande, så, når vi ser plakaterne nikker genkendende til. Når vi kikker på motiverne i de sarte farver giver det en indre ro og tryghed, som vi alle har brug for at føle i vores hjem.

I en tid, hvor vi konstant bliver afbrudt af e-mails, sms’er, notifikationer og statusopdateringer, tilbyder vi et offline åndehul, hvor man kan trække sig tilbage, stoppe op, reflektere og drømme sig væk.

Og så til sidst. Hvad betyder ’vissevasse’ egentlig?

 ”Vissevasse” betyder Ifølge ordbogen vås, sludder eller tåbelig snak. Vi læner os dog mere op ad brugen af vissevasse som et overbærende trækken-på-skuldrene-udtryk, der snarere betyder “bare rolig – det går nok alt sammen”. For det gør det jo som regel.