VISSEVASSE og spil

OM VISSEVASSE

Pasteller og poesi  
ViSSEVASSE er et københavnsk design- og papirstudie med en stor kærlighed til grafiske produkter. Produkter, man kan bladre i, se på og skrive på. Bag mærket står Dorthe Mathiesen og Karsten Noel Poulsen, der de seneste 20 år har arbejdet i krydsfeltet mellem grafisk design, mode og scenografi.

De grafiske design er ikoniske bygninger, steder og genstande. Stilen er nordisk og minimalistisk, tilsat sarte pasteller, poesi, nostalgi og stof til eftertanke.

I en tid, hvor vi konstant bliver afbrudt af e-mails, sms’er, notifikationer og statusopdateringer, tilbyder vi et offline åndehul, hvor man kan trække sig tilbage, stoppe op, reflektere og drømme sig væk.

Det startede med plakater
De startede med at designe plakater i 2013, da Dorthe faldt for den smukke, ikoniske Langebro i København. Plakater kan mange ting. De kan pynte, fortælle historier, få os til at smile og få os til at kigge en ekstra gang. Sommetider kan det tage lang tid at beslutte sig for, hvad man gerne vil have hængende på sine vægge. Andre gange, så ved man det bare.

Internationale samarbejder
Vissevasse har altid øre og øjne åbne efter noget magisk, der kan supplere vores eget designunivers. Derfor har de valgt at indgå samarbejde med den australske kunstfotograf Vee Speers, som formår at skabe dragende motiver, der både er poetiske og foruroligende, men også gådefulde, tidløse, intense og enkle. Motiver, der sætter tankerne i gang og får os til at kigge en ekstra gang. 

Vi forhandler deres plakater i str. 30x40 cm og str. 50x70 cm. 

Timevis af underholdning! 
Vores spil kan mange ting. Spil kan samle familie og venner. Store som små. Spil kan få tiden til at gå. Og spil kan øge koncentrationsevnen!

Alle vores puslespil, spillekort, vendespil og billedlotteri har masser af fine detaljer, tegnet i den genkendelige ViSSEVASSE streg. 
 

 


Udtrykket vissevasse
Og så til sidst. Hvad betyder ’vissevasse’ egentlig? ”Vissevasse” betyder Ifølge ordbogen vås, sludder eller tåbelig snak. Vi læner os dog mere op ad brugen af vissevasse som et overbærende trækken-på-skuldrene-udtryk, der snarere betyder “bare rolig – det går nok alt sammen”. For det gør det jo som regel.