Skarpe priser i weekenden op til 50 % rabat

Skarpe priser i weekenden op til 50 % rabat

- 20 % rabatter på VISSEVASSE - Hoptimisten - Factory lamper - Skønhedsproduktet Éternel - Vegansk kropspleje Der er et begrænset antal af alle nedsatte varer, så SLÅ TIL NU, mens dine favoritter stadig er på lager!

Bloklys og stagelys

Ønsker du uparfumerede stearinlys til at skabe den helt rigtige stemning, finder du her alle vores bloklys, fyrfadslys og kronelys uden duft. Bloklys er ideelle til lysetager og lanterne, fordelen ved bloklys er at de har mange timers brændetid.

 


Paraffin er i dag et glimrende alternativ til ren stearin, og udviklingen af De smukkeste stearinlys til gode priser! Materialerne i bloklys betyder at de i dag har mange af de samme egenskaber som ren stearin.
Eksempelvis soder paraffin lys ikke, og de brænder både lige og rent.
Vi anbefaler i mange tilfælde i dag paraffinlys på lige fod med ren stearin, eksempelvis hvis man ønsker specifikke typer stearinlys, eller farver som ikke leveres i ren stearin.

Macon er vores nye serie af rustikke bloklys, som kommer i mange smukke farver. Hver farve findes i hele 9 størrelser med en brændetid på helt op til 210 timer. Macon bloklys brænder virkelig flot, og farverne er smukt afstemt, så de kan bruges både sammen og hver for sig.