Nyhed

Engel med LED lyskrans med timer

225,00 DKK

Ingen bedømmelse

Engel str. H34xB20 cm m/LED lyskrans m. timer 6H til 2 AAA batterier.

Vælg mellem de 2 smukke engle med mange flotte detaljer og en lyskrans der tænder og slukker samme tid hver dag i 6 timer.

Position:
Engel med hånd på blomst
Engel med hånd på knæ
Vælg Variant
stk.

Engle – hvem er de, og hvad kan vi bruge dem til?

Hvad betyder engel?

Der er mange mennesker, som tro på englekontakt, og mange mennesker, der ønsker at få englekontakt. Men hvad er det egentligt for noget med ’de der engle’ ? Findes der engle, hvem er de, og hvad vil de os? Og hvorfor kan det føles, som om det er svært at få kontakt med dem?

For at starte med begyndelsen omkring englene her på Jorden, så kan det ses og læses, at alle de store religioner – hinduismen, buddhismen, taoismen, islam, jødedommen og kristendommen – omtaler og inddrager engle i deres trossystem. Også i religionerne for indianerne, mayaerne og aztekerne findes beretninger om engle. Endvidere findes beretninger om engle i den græske, romerske og nordiske mytologi. Beskrivelsen af engle i det gamle testamente er udgangspunktet for opfattelsen af og troen på engle, både i jødedommen, kristendommen og islam. Så menneskets kendskab til engle går langt tilbage, der skrives om dem, og de er afbildet på talrige måder i talrige dokumenter og billeder.

Engle er energi – kort og godt  De er universielle, kærlige og intelligente væsner i den ikke-fysiske verden som vores, og de fremtræder i en ikke fast fysisk skikkelse, men er af ’flydende’ (sådan opleves det) æterisk energi, som kan være svær at fastholde med det blotte øje for den, som kan se engle. Deres energi-farver kan changere i alle farveafskygninger, stærke som sarte farver.

Kommentarer 0


Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags