Skarpe priser i weekenden op til 50 % rabat

Skarpe priser i weekenden op til 50 % rabat

- 20 % rabatter på VISSEVASSE - Hoptimisten - Factory lamper - Skønhedsproduktet Éternel - Vegansk kropspleje Der er et begrænset antal af alle nedsatte varer, så SLÅ TIL NU, mens dine favoritter stadig er på lager!

Figurer og skulpturer

Så er det tid til at gå på opdagelse og lade sig inspirere. I Nørgaard Bolignyt & Vintage bestræber vi os hver dag på, at du som kunde kan finde spændende og interessante interiør til hjemmet. Blandt vores figurer finder du finurlige, klassiske og moderne varer, som kan puste liv i et hvert hjem og i vores sortiment finder du alt fra spændede og tidløse figurer fra La Vida, Chic Antique, Det gamle Apotek og MOONMIND, der både passer ind i stuen og på børneværelset - alt efter årstiderne; vinter, forår, sommer og efterår, samt højtiderne; jul og påske. Vi har skulpturer lige fra den nordiske udtryk til den mere romantiske og eventyrlige stil.

Køb figurer ikke kun til pynt, men også en bestemt figur eller skulptur, der minder dig om noget og giver en stemning og en bestemt stil i dit hjem.

Giv figur som gave og som siger noget personlig eller køb bare en flot figur, der har din ynglingfarve og der passer til boligindretning.

Der er også udendørs figurer og skulpturer lige fra frøer, engle til julemænd.

God fornøjelse!