Julefigurer og gyngeheste

Juleinteriør er også gyngeheste og stort udvalg af julefigurer med sjæl og charme.

Selvom julepynten har fået et par tilføjelser gennem tiden, er der ikke meget, der er forandret. Julen er for alvor eksploderet, og der er julepynt alle steder. Vi har selvfølgelig stadig den gamle pynt i form af julehjerter, julekugler og julelys på træet, men den store forskel er, at der er jul alle steder.

Derfor introducer vi vores julekollektion i år med mange forskellige figurer til at pynte op med den 1. december eller give i adventsgave, kalendergave, mandelgaver og pakkespil.

Nyt køb hver år til julepyntsamlingen - billige priser på julefigurer og gyngeheste.

I vores nye julekollektion har vi et stort udvalg, så du kan pynte op til jul med hvor gyngeheste, rensdyr, pinocchio og nisser sidder på reoler og hylder, mens juledekorationerne står på hvert et bord og endda med hængende figurer ornament Hoptimist jule- og snemænd, gode feer, engle og ballerinaer og tilføjet røde velour julestjerner, påsat vores fyrfadsstager på spyd eller røde led statiske stagelys. 

 


Julelandskaber og juledekoration med gyngeheste og julefigurer skaber julestemning.

 

I julekollektionen kan du finde forskellige julefigurer til gode priser. Du kan finde sjove rensdyr med pels og tøj på, der står på ski. Rensdyrene er altid et hit at stille frem i julen enten i et julelandskab, du designer med de skøjtende elge, juleslæder, pariserhjul eller også på et spejlfad med juletræer, gyngeheste, børn på kælk og fyrfadsstager eller vores stearin bloklys.

En juledekoration skal absolut ikke være med ler og gran, men du kan også sætte et fad med lidt af vores naturtro kunstig gran og kunstig mos sammen med et par juleænder, egern, engle og feer, tinsoldater, isbjørne og sætte soldater med fyrfadsstager eller vores flotte juleblok lys med glitter.

 

Nøddeknækkeren og musekongen er et eventyr til jul.

Nøddeknækkeren er en af verdens mest kendte balletter og appellerer både til børn og voksne. Den opføres ved juletid på teater- og operascener verden over.

Derfor er nøddeknækkeren og julemusene populære som julpynt og også repræsenteret i vores nye kollektion i mange former og smukke julefigurer, samt tinsoldater og ballerinaer og skaber en eventyrlig julestemning.

 

Nostalagi og retro - vintage.

Nostalgien finder vores kunder i de smukke 3D rystekugler med feer, julemus, tinsoldaten Jens, huse og grønne træer hvor sneen drysser stille ned så julefreden sænker sig over landet til den stille melodi ”glade jul – dejlige Jul fra spilledåsen pariserhjulet.

Julepynten er faktisk en meget statisk dekoration, der ikke har ændret sig det store i 200 år.

Kære kunde! Vi tror at du kan finde en julefigur eller gyngehest til inspiration til at gå på opdagelse i vores vidunderlige julekollektion, hvor du med stor glæde at kunne sidde bag skærmen i total fordybelse i vores varieret julefigurer -kollektion, der er sat farver og materialer sammen, mikset og matchet og gjort hele kollektionen unik, så den røde tråd består i Nørgaard Bolignyt & Vintages skønne juleunivers af figurer til julepynten.

God fornøjelse!